Poohlédnutí za rokem 2012 :)

Ahoj :)
Právě čtete jeden z posledních článků v roce 2012.
Tento rok byl velmi zajímavý. Byl svým způsobem náročný, skvělý, ale také špatný. Proto doufám, že ten následující bude velmi podařený, a že mi číslo 13 přinese hodně štěstí. Mě a mé rodině. U maturity, lásky, zdraví.
První co si vzpomenu, když se řekne začátek roku 2012 je Prostřeno!. Sama jsem se ho nezúčastnila, alespoň v televizi ne. Hodně jsme se s holkama ze třídy sblížily a začaly dělat vlastní Prostřeno = přespávání u sebe navzájem a vařit pro sebe večeři. Sice už to teď tolik neděláme, ale jsme pořád někde spolu a jsem za to ráda. I když to někdy mezi námi skřípe.
Akce Terezín. Ten týden byl hodně špatný. 3 dny v Terezíně, týden na to v Osvětimi. Je to něco na co nezapomenu. Muselo těm lidem být hrozně. Naučilo mě to vážit si věcí, které mám kolem sebe.
Květen se v mém životě podepsal hodně. Dostala jsem konečně vytouženého psa. Dnes je jí 9 měsíců a bude to pro mě štěně navždycky. Taky možná proto, že je to jorkšír :D. Miluju ji ♥.
Dovolená s nejlepší kamarádkou. Mám kamarádku, kterou znám skoro celých 19 let. Poznala jsem ji měsíc po mém narození, když se narodila. Obě rodiny jsme jely spolu. Nepotřebujeme moře. Vystačili jsme si i v Čechách. Byli jsme poblíž Náchoda, který je ještě poblíž Hradce Králové. Vím, že je to trochu rozdíl, ale pro ty, kteří se neorientují, by to vážně mohlo stačit :).
První společné kuchtění s bráchou aneb dělání banánovo-karamelového dortu pro rodiče. Nepovedl se podle našich představ, ale chutnal skvěle :).
Kapela Memphis na Óčku. Že neznáte? Další článek bude o nich :).
Maturantka. Od září navštěvuji posledním rokem gymnázium. V prosinci se to potvrdilo na stužkováku :).
Možná, že to vypadá, že rok 2012 měl samá pozitiva. Ani náhodou. Přišla jsem o spoustu lidí, na kterých mi záleželo. Nikdo mi naštěstí neumřel, ale pár kluků mě dostalo na kolena. S jedním jsme právě včera měli výročí seznámení :D. A s žádným to nevyšlo tak, jak by mělo. Teď se nebavím ani s jedním. Je to škoda, protože pro mě znamenali i kamarády.

Takový byl můj rok 2012. Jaký byl ten Váš? :)

No dobře, ještě bych měla připsat předsevzetí takže: Učit se na maturitu, hubnout a neutrácet tolik peněz :) :D

Přeji Vám, aby byl pro Vás rok 2013 velmi úspěšný. Já v něj věřím, protože číslo 13 je mé oblíbené :)

1 komentářů:

Kristýna řekl(a)...

U mě moc rok 2012 dobrý nebyl bohužel, tak doufám, že další rok bude lepší..
a ze školy se vůbec s nikým nestýkám ani ze základky a ani ze střední.. ze základky občas někoho potkám, tak se jen pozdravíme a třeba když jedeme busem tak pokecáme, ale jinak vůbec a ani mi nějak ty lidi nechybí. Aspoň vidím jak moc velcí kamarádi to byli..

Okomentovat