Aby jste neřekli, že na to úplně kašlu.

Ahoj.
Založila jsem si blog, tak bych na něj měla něco přidávat. Dlouho jsem se neozvala, ale doufám, že se to zlepší. V pátek bych mohla nafotit nějaké produkty a udělat recenzi.

Co se mého studentského života týče...tak dá se to :). Akorát jsem zjistila, že nechci na výšku. Docela blbé si tohle říct po čtyřech letech na gymnáziu. Ale přece jsem tam nešla jen tak, takže to nějak dokopu i na té vysoké. Po DOD na Masarykově univerzitě jsem ještě stále docela v šoku. Jediné co mě trochu od toho odvedlo bylo Britney BITCH, kterou kamarádka ve vlaku pouštěla. Mám ráda Britney, ale Scream and Shout se mi prostě nelíbila. Líbí se mi maximálně refrén a ten nám právě po celý den zůstal v hlavě. Na to, že se mi ta písnička nelíbí, je chytlavá.

Co se lidí týče. Nesnáším lidi, kteří si myslí, že můžou mít všechno na světě a že jsou pouze oni ti, co můžou něco mít. Myslím, že v tomhle se pozná hodně lidí a měli by se nad sebou zamyslet ;).

Se zlatama ze třídy jsme zase v pohodě a co se ségry týče. Nikdy mezi náma nebyla nějaká vážná krize a nikdy nebude. Prostě to vím.

Kitten Heels ♥.


Zase začínám chápat matiku! - vykřičník je opravdu na místě, když bereme faktoriály.

Za 4 měsíce maturita. Nevím jak to zvládnu. Mám štěstí, že na škole nás učí skvělí učitelé. Pořád nás zkouší z maturitních témat, ať ústně nebo písemně. Proto jim vděčím za to, že mám zpracovaných 13 témat do ZSV a 7 do češtiny. Vím, že to není moc. Ale pokud by nás do toho nenutili, tak věřím, že nemám ani jedno ;D.

Dneska jsem zase nakupovala a půjdu i v pátek ♥. Já to tak miluju. Ale žádné sponzorování od rodičů, pěkně z vlastních peněz :). Více méně. Prostě mě naši naučili, že když na něco nemám, tak si na to počkám.

Už nevím co dodat, tak tady přidám alespoň momentálně moji nejoblíbenější písničku. Někteří určitě ví, že Cheryl je má oblíbená zpěvačka, takže tady s její kapelou:


0 komentářů:

Okomentovat