The moment When She calls me sister is indescribable.

Někteří si už mohli všimnout na minulém blogu, možná už i na tomhle. Mám jednu úžasnou kamarádku a nikdy bych ji nevyměnila. Za nic na světě.
Potkala jsem ji na chatu a nelituju toho. Jsem šťastná za to, že mi něco řeklo, ať na chat zajdu a tam jsem ji potkala. Známe se myslím už dva roky a tento článek píšu proto, že jsem ho chtěla psát až na její narozeniny, ale nevydržela bych to :D
Známe se díky Tokio Hotel, je to naše společná vášeň ♥ a přitom si vzájemně "nelezeme do zelí" :D.
Je největší fanynkou Billa Kaulitze jakou znám.
Její jméno tu psát nebudu. Když posčítám všechny její potencionální jména, tak by to bylo minimálně na jeden řádek. Už jenom v rodném listě má 4. Ale její přezdívka je Elis, Ame - chcete-li na blog.cz.
Bohužel, bydlí v Příbrami, což je přes celou Českou Republiku. Nikdy jsme se neviděly. Za to si píšeme každý den, ať už přes facebook nebo přes mobil.
Vím, že je tady vždycky pro mě. Když jsem smutná, když jsem šťastná, když jsem nemocná nebo třeba když se nervuju. Vždycky mě podpoří a zvedne mi náladu neskutečným způsobem (Zlato, miluju tvoje hlody :D). Vím o ní a její rodině skoro všechno a jsem hrozně ráda, že se se mnou baví takovým způsobem a svěřuje se mi se vším.
Taky vím, že tu pro ni nemužu být vždycky. Zrovna včera když mi bylo špatně a ona mě potřebovala :(, ale jinak bych pro ni udělala cokoliv ♥ (ano vím, dlužím ti několik layoutů :D).
Zatím se nám nepodařilo se potkat osobně, ale věřím, že na to taky jednou dojde. Když jsem měla dojet do Prahy kvůli festivalu, nakonec ho zrušili. Když jsem byla se školou v Praze, chytla boreliozu. Ale je to jedno z mých největších přání ♥ (taky trochu tím žárlím na El, její nejlepší kamarádku. Bydlí totiž v Německu a i přes tu velkou vzdálenost se vídají :)).

Tokio Hotel mi hodně věcí vzali (spoustu peněz, některé přátele), ale taky spoustu věcí dali (spoustu zážitků, přátel a hlavně ji ♥ protože ona je moje ségra - ano, jsme hodně dobré kamarádky a říkáme si tak :))

2 komentářů:

Ame řekl(a)...

<3 to je to už tak dlouho? :D hlavně jsme si začaly spát jen kvůli hře a máš jediné štěstí, že mi nejedeš po Billovi :D od toho ruce pryč ten je Elis :D nechápu co máš pořád s mýma hlodama :D jo layouty ty mi dlužíš ale od teď si je budu dělat asi sama :D jinak jsem taky strašně ráda že tě tu mám, protože jsi skoro jediná kdo tu pro mě je <3

magicmax řekl(a)...

Tobě něco vzal Tokio hotel a mně RTL a to 2 dni mého času ale ne že by mi to vadilo ve tři hodiny dávají Kutila Tima.

Okomentovat