Dear Party, I want you back ♥.


Zdravím :).

Včera jsme měli školní ples. Těšila jsem se na něj už hodně dlouho, to i přes to, že netancuju. Nikdy jsem do tanečních nechodila, šla jsem na ples pouze kvůli lidem na kterých mi záleží.
Ples začínal v 7, ale my jsme šli ještě předtím na pivo. To byl první start k tomu, abych řekla, že alkohol tekl proudem. Ale k tomu se ještě dostanu :D.
Všichni byli společensky upravení a oblečení, spolužáci v oblecích, spolužačky v krásných šatech. Nikdy jsem nechodila na plesy, ale vím, že to byla chyba. U stolu nás sedělo 8 a docela slušně jsme se bavili. Sice jsme přišli později, než jsme původně chtěli, ale to vůbec nevadilo.
Koupila jsem si 6 lístků do Tomboly, jenom proto, abych pak nic nevyhrála ;D. Vyhrála jsem na stužkováku, takže jsem s ním ani moc nepočítala. Mít dvakrát po sobě takové štěstí, to bohužel není můj styl.
Některé kamarádky tam měly přítele, jiné ne, ale nakonec jsem se stejně bavila se všemi. Byl to večer plný radosti, ale také i smutku a slziček. Nakonec ale vše nejspíš dobře dopadlo.
S holkama jsme si daly víno, potom Sex on the Beach a nakonec jsem měla 3x křídla. Ano, já jsem mixér.  Ani jsem nebyla opilá, když jsem se vracela domů, ale hlava mě dneska bolela celkem parádně. Poprvé na akci jsem něco ztratila, šátek, kdo ví, kde je mu konec, ale můžu být ráda, že mám mobil, peněženku a kabelku. Proti tomu je šátek, který si můžu koupit nový, úplné nic.
Tančili jsme, blbli a došlo i na ploužáček, na který jsem totální nemehlo, ale nějak to dopadlo :D.
Domů jsem musela jet přes celý město tramvají asi 40 minut. Co naděláš :D. Ani si nepamatuju, že jsem některý zastávky projížděla. A taky si nepamatuju, že mi spolužák něco říkal, ale to jsem ho spíš nevnímala, já si jinak pamatuju všechno.

Takže tak jsem odstartovala víkend a rozhodně nelituju.



Tumblr_mio3f073dy1s6zs9so1_500_large

 YEES. Life is a Party. Nikdy nebyl můj styl chodit na akce, až nějak loni přišel zlom. A jsem za to ráda, protože mě to hrozně baví ♥. 


285602_566488763363757_1627360231_n_large

Absolutně nechápu, jak jsem se mohla tak splést, jak jsem mohla někoho odsoudit, aniž bych tu osobu pořádně znala. Protože se ta osoba ukázala v hodně dobrém světle :).

3 komentářů:

Ame řekl(a)...

a mně zase ty akce přešly :D nejvíc mě to bralo okolo 15 let :D

Kess řekl(a)...

Mám ráda akce :) Jinak velmi pěkný blog :)

George řekl(a)...

Ještě dnes večer bude článek o senzaboxu co mi dnes přišel. :)

Okomentovat