7 smrtelných hříchů TAG


Čáute :).
Víte, že je opravdu málo TAGů, kterým odolám. Tento ale nepatří mezi ně. Moc se mi líbil, najdete ho na každém druhém blogu, takže myslím, že zdroj není třeba uvádět ;).
Tak se na to rovnou vrhnu :)

1. LAKOTA
Jaký nejlevnější a nejdražší kosmetický výrobek vlastníš?

Nejlevnější překvapivě není od Essence, ale je to lak na nehty od NYC. Jedná se o odstín 224 Times Square a stál mě 29 korun. Myslím, že nic levnějšího doma nemám, nebo si to alespoň neuvědomuji. Našel by se sprchový gel značky BALEA za 19 korun, ale z jinak lak od NYC.


Na obrázku můžete vidět i make-up značky Rimmel London. Ten má prezentovat to, že mezi mé nejdražší prvky dekorativní kosmetiky patří make-upy. Ale teď už můžu pomalu, ale jistě říct, že bude brzy mezi mé nejdražší věci patřit paletka Urban Decay, Naked, kterou seženete okolo 1200. Já ji budu mít nejspíš maximálně za 800 :).




2. HNĚV
Jaký kosmetický výrobek miluješ a zároveň nenávidíš? Co pro tebe bylo nejtěžší sehnat?


Takový myslím není. Každopádně nenávidím oční stíny od Essence. Mám doma dvoje, na fotce uvidíte odstín 35 Party All Night. Myslím tedy práškové stíny. Nehorázně se práší. Všechno mám napadané pod očima a taky se mi to víčko jak můžete vidět, rozbilo. Ale jsem nepoučitelná a odhodlaná vyzkoušet 3D stíny. Ale od nich si asi už stíny sypké nekoupím. Koupila jsem si je, na doporučení. Prý se jedná o levnější dvoje stínů Color Tattoo odstínu On and On Bronze. Ale já si to rozhodně nemyslím.



Nejtěžší sehnat určitě ta budoucí Naked. A který miluju? Mám napsaný v bloku (ano, píšu si to na papír, ať na něco nezapomenu) oční stíny od Miss Sporty. Ale nejsou zase tak úžasné, jak se na první pohled zdálo, takže doufám, že budu nejvíc milovat Naked :D.

3. OBŽERSTVÍ
Jaký je tvůj nejchutnější produkt?

Samozřejmě do této kategorie patří spousta lesků a tak dále. Já se ale rozhodla sem Vám napsat, který nejvíc voní.
Rozhodně je to sprchový gel značky Oriflame s vůní máty a malin. Už samotný gel vypadá jako by byl jakýmsi melounovým kokteilem. Hned bych ho vypila :))
A nesmím zapomenou na sprchové gely od Balei. Ty voní všechny skvěle. Doma mám momentálně vůni kandovaného jablka a druhá vůně je Guave. Něco nepopsatelného.



4. LENOST
Co vynecháváš, protože jsi líná?

Žádný produkt nevynechávám, ale když se mi nechce, tak se prostě neodlíčím. Jenom to umyju vodou a za to bych si nejradši jednu střelila. Vím, ničím si pleť, ale když mi se vážně občas bohužel nechce :(.

5. PÝCHA
Jaký kosmetický produkt ti dodává nejvíce sebevědomí?

Oční stíny. Myslím, že na celém obličeji dělají ten největší dojem :)
A pak samozřejmě řasenka, ale ta mi moc nepomáhá. Mám krátké řasy.

6. SMILSTVO
Co tě nejvíce přitahuje na druhém pohlaví?

Tohle sice nemá s kosmetikou nic společného, ale odpovědět musím. Je to "Faktor X". Něco, co se nedá pojmenovat. Něco, co má každý v sobě. Nemám stanovený nějaký meze, že musí být kluk takový nebo makový. Hlavně, že má něco v sobě, čím je zajimavý. Nemusí být největší machr na skejtu, nebo něco takového. Stačí když je pohodový, milý, zábavný a věrný. A když jsem do něj zamilovaná a ze začátku ani pořádně nevím proč. Jo, to je ten faktor X.

7. ZÁVIST
Co bys nejraději v současné době dostala dárkem?

Bude to znít nejspíš divně, ale brigádu. Peníze opravdu potřebuji.


1 komentářů:

Ame řekl(a)...

jsem myslela nejdřív, že ten sprcháš z oriflame je z Yves Rocher má to podobný obal :)

Okomentovat