Nákupy - Březen 2013


Přeji hezký večer,
za chvilku se chystám dopsat poslední knížku k maturitě, ale ještě předtím sem hodím přehled nákupů za měsíc březen. Zatím jsem "Nákupy" psala až po daném měsíci, ale vzhledem k tomu, že mám nohu v     ortéze, si určitě nekoupím během těch posledních dnů tohoto měsíce nic.

Takže jdeme na to:

Jako první vám chci ukázat něco netradičního, něco, co s kosmetikou nemá vůbec nic společného. Jak někteří ví, za měsíc mi začíná první část maturity. A proto, že trošku nestíhám si psát témata, koupila jsem si jednu takovou šikovnou knížku, ve které témata už zpracována jsou.
Knížku bych chtěla všem maturantům doporučit, stála 129 korun a seženete ji v Librexu.



Teď už přichází na řadu ta kosmetická část :).

Druhý produkt, který jsem si pořídila je od Essence. Je to lip cream Stay Mat odstín 01 Velvet rose. Obsah této lahvičky jsou 4 ml a cena se pohybuje okolo 55 korun. Nebudu se o něm moc rozepisovat, protože plánuji takový menší projekt a více se o něm dozvíte právě až tam.



Třetí produkt je od značky Dermacol a můžu Vám hned říct, že snad poputuje do nějaké Giveaway. Myslela jsem, že se naučím udělat linky pomocí fixu, ale rozhodně ne. Koupila jsem ho ve slevě z 99 na 79 korun. Je to nejspíš mojí nešikovností, ale já ho opravdu nesnáším :D.



Další produkt je značky Avon. Jedná se o bázi pod oční stíny. Ještě ji nemám ozkoušenou, ale snad bude vše v pořádku :). Stála tuším něco okolo 70 korun. Za kvalitu fotky se omlouvám :(. I když v kelímku vypadá hnědě, na ruce mi přijde spíše narůžovělá.



Dneska mi přišel balíček od značky MUA. Další, tedy i poslední produkty budou právě od této značky.
Produkty jsem objednávala ze stránky makeupshop.cz.

Rtěnka. Rtěnky nepoužívám, ale chtěla jsem vyzkoušet a tak jsem si objednala právě tuto. Jedná se o odstín 16 (Nectar). Vypadá růžově, ale když jsem ji zkoušela, je oranžová. Nesmí se jí použít velké množství. Stála 49 korun a má 3,8 g. Ve rtěnce je schovaný i balzám na rty ve stejném odstínu.
Více o rtěnce bude v již zmiňovaném projektu.





A poslední dva produkty.
Jedná se o dvě paletky. Tyto paletky stály 189 korun. Obsahují dvanáct odstínů. Paletka Undressed (hnědá) a Pretty Pastels (barevná). Minimálně na Undressed plánuji recenzi.



To by bylo pro dnešek vše. Mějte se hezky :) 

7 komentářů:

Ame řekl(a)...

líbí se mi ta barevná paletka ^^

M. řekl(a)...

hezký věci, ale ta rtenka♥ tak je naprosto skvela, uzasna barva :)

S-hejvi řekl(a)...

ta paletka stínů je super!:))

Unknown řekl(a)...

Ta maturita mě pobavila :-) pěkný nákup, Mua paletky jsem si rovnou dvě také objednala a netrpělivě čekám až příjdou :-)
Tvůj blog se mi líbí, takže máš další pravidelnou čtenářku :-)))

http://hollybword.blogspot.cz/

Bary řekl(a)...

Dokonalá mua paletka! :) Jo za maturitní knížky jsem utratila majlant! V březnu i v únoru! :D Snad už mám vše! :-)

Lucy0077 řekl(a)...

wau rtěnka a ty stíny moc pěkné jinak nádherný dess přidávám do oblíbených

Andy :) řekl(a)...

Presne tú paletu som chcela! :)
Andy

Okomentovat