"Pozdravuju svoji nejúžasnější sestřičku Lucinku"

Příjemné nedělní odpoledne,
tak trochu bych v dnešním článku chtěla zhodnotit tento týden, kdy mě skoro jen potěšil fakt, že jedna z mých nejlepších kamarádek napsala do Óčka vzkaz, který můžete vidět v nadpisu tohoto článku. Vzkaz sice přečetli, ale zrovna jsem neměla puštěnou televizi :D ♥.

Hned v pondělí jsem se dozvěděla, že jsem v šťastné pětici těch, kteří budou na naší škole maturovat hned jako první. Už se nemůžu dočkat ;).
V úterý jsme psali extra hard písemku z biologickýho semináře, takže už se těším, až dostanu na vysvědčení 4 -_-. Řekla bych, že pravděpodonost, že se to stane je tak 85%.
Ten pocit, když máte ve středu být zkoušení až poslední hodinu z němčiny a příjde za vámi učitelka, že to potřebuje stihnout už po první hodině. Nestihla jsem se to tedy během dne ve škole doučit, ale dvojka není špatná známka. A alespoň jsme měli o hodinu kratší výuku ;).
Ve  čtvrtek není na co si stěžovat. O vzkazu v Óčko TV jsem už mluvila, a to, že jsme měli až na 11 mi na náladě přidalo.
Pátek utekl velmi rychle, ale nebyl nijak zajímavý.

To bylo stručné a jasné. Týden by ušel, kdyby nebyli všichni tak moc protivní. Každý měl mrzutou náladu. Že by nějaké erupce na Slunci? Kdo ví ;).

V úterý fotíme tablo. Bože dej, ať tam nevypadám jako idiot ;D.

Samozřejmě jsem projížděla své oblíbené blogy, i ty neoblíbené. Dočetla jsem se, že mnozí nechápete význam slova recenze, velmi je podceňujete, zhazujete, děláte si z nich srandu, a kdo ví, co ještě. Celkem mě to zamrzelo a chtěla bych vás vyvést z omylu. Jestli chcete, napište mi do komentářů pár otázek, které se recenzí (těch kosmetických) týkají. Ráda bych napsala o nich článek a odpověděla na vaše otázky.

Hezký zbytek víkendu :) 

4 komentářů:

Ame řekl(a)...

a já musím výrobky zkoušet sama, protože nikdo nedělá recenze na to, co já si kupuju -_-

Lucy Enne řekl(a)...

Nebreč, uvažovala jsem, že koupím něco od Alverde :D

T. řekl(a)...

Ať tedy úspěšně odmaturuješ. ;-)

Ježurka řekl(a)...

Přeji, aby maturita dopadla dobře. Ten Luky, o kterém jsi četla, jak hraje dobře bowling, tedy můj vnuk také letos maturuje. Budu držet palečky všem maturantům.

Okomentovat