Nákupy - Leden 2013

Zdravíčko,
tohle bude první článek věnovaný nákupům za rok 2013 a vlastně první celkový nakupovací článek na tomto blogu vůbec.
Máte něco stejného? Něco, co by jste si nekoupili? Pište mi vaše názory dolů do komentářů :).

Jinak chci se omluvit za kvalitu, ale foceno je to na mobil. Snad mě pochopí alespoň ty blogerky, které nemají moc peněz na zrcadlovku :).

Jako první tu máme kozačky.







Kozačky jsem koupila v CCC a jsem z nich hrozně moc nadšená. Stály necelých 500 korun. Ten den jsem si koupila ještě jedny, ale ty jsou hrozně špinavé a ukazovat vám je raději nebudu ;D.
Je to velikost 36, mám opravdu malou nohu. Každopádně chtěla jsem něco na klínku, něco co bych samozřejmě využila, ale ne v období venkovních klouzaček.


  

Nové rifle.
Nutně jsem nějaké potřebovala a chtěla jsem šedé. Jsou celkem obyčejné, neozdobené, ale byly ve slevě, tak proč ne? Koupila jsem je v Terranově, využila povánočních slev. Stály mě pouhé 3 stovky z původních 780 korun.




Vezměme to pěkně zleva.
Dva nové laky, během dvou dní. První je od Essence, jedná se o lak z limitky Hugs and Kisses a plánuju si ho vzít rozhodně na Valentýna. Je totiž fialový a obsahuje drobné třpitečky a srdíčka. Je to odstín 03 Crazy in Love. Stál mě něco okolo 50 korun.
Druhý lak na nehty je od značky NYC, stál taky 50 korun, ikdyž k tomu se váže historka, že je to v drogérii napsané malým písmem vedle ceny 29 Kč. U pokladny jsem byla celkem překvapená, ale nakonec jsem si ho vzala. Krásný černý odstín s třpitkami s názvem 0001 Rock Muse.
Balzám značky ISANA. Koupila jsem si ho tento čtvrtek, výjde jenom na 30 korun. Krásná, téměř dokonalá vůně guave a manga. Dá se koupit pouze v Rossmanu.
Poslední na obrázku je třešňový kelímek od Oriflame. Mám jejich kelímky ráda, bohužel jsou celkem drahé. Na internetu jsem si všimla, že je na něj valentýnská sleva, stál z původních 210 korun pouze 100. Tak jsem zaběhla za mou Oriflame Lady a bylo vymalováno.




Na dalším obrázku můžete vidět diář, který miluji. Na začátku ledna jsem šla ze školy do Karoliny a zamířila jsem do Dobrovského. Je možné, že tam stále ještě nějaké mají, takže pokud se vám líbí, klidně si pro něj zajeďte. Stál 150 korun, ale za to dostanete tušku zdarma ;D. Jsem s ním spokojená, je to denní diář a už ho mám popsaný :D.
Dále na obrázku můžete vidět stíny od Miss Sporty. Nejsem si přesně jistá kolik stály, ale řekla bych že mezi 40-60 korunami. Jedná se o duo stíny. Já mám světle a tmavě růžovou - odstín 215 Be Intrepid. Moje momentálně nejoblíbenějši stíny.
Třetí položkou jsou náušnice. Stály stovku, koupila jsem si je na školní ples u Vietnamců. Víc k tomu asi není co dodat :).
Vzadu před diářem a zároveň za stíny je zdobička na nehty z Avonu. Stála 70 korun, má dvě strany. Na jedné je štěteček, kterým můžete udělat proužky. Na druhé straně máte nástavec na dělaní puntíků :)


 

Poslední tři věci měsíce ledna.
Dva sprcháče od značky Balea. Seženete v DM. Jeden stál 30, druhý 40 korun. Strašně mi to voní. Jeden je s vůní Guave (voní téměř stejně jako již zmiňovaný balzám), druhý je s vůní kandovaného jablka.
Uprostřed je šampón na vlasy od značky Garnier. 400 ml, 102 korun. Stála jsem zrovna v mamkou nad ním asi půlhodiny v drogérce a přemýšlely jsme, jestli se vyplatí víc větší balení a nebo dvě menší. Samozřejmě jsme vzaly to větší, většinou to tak přece bývá ne? Taťka to doma přepočítal a zjistil, že je to přesně naopak. Ale liší se to jenom o pár korun :). Tenhle je pro jemné vlasy.

To by bylo pro měsíc leden vše. Původně jsem uvažovala, že dám leden i únor dohromady, ale nakonec jsem se rozhodla leden osamostatnit.

Snad se Vám článek líbí  :)

7 komentářů:

Katy řekl(a)...

Jůůůůůů ten lak essence z té limitky se zdá být skvělý, mě to nějako uniklo tahle limitka.... a bohužel když už přijdu do obchodu v Ostravě tak tam z ní skoro nic není... ale v Havířově je většinou všechno:) Jinak boty jsou hezké, gatě dobrý kup.... kdo umí nakupovat, ten prostě umí nakupovat.:))) jen tak dál!!! K.:)

Lucy Enne řekl(a)...

Děkuju Katynko :)) ♥

Ame řekl(a)...

Ten lak od NYC mám taky :D taky jsme byla přesvědčená, že stojí 30 a ne 50 -_-

Lucy Enne řekl(a)...

Kdo ti o něm řekl že? :D

Tina řekl(a)...

Kozačky jsou docela hezký, ale ty džíny jsi teda mohla vyfotit líp, protože neni vůbec vidět, jak vypadaj...
- Jinak, myslim si, že jsme hodnotily objektivně a ty můžeš bejt ráda, že ses tam se svejma mušlema vůbec dostala.. :'DD

Tina řekl(a)...

Jo takhléé.. :D No tak v tom jsme si trochu nerozuměli s Tess, protože ona nám řekla, že máme DOHROMADY 15 bodů a né, že každá 15.. :D Takže máš popravdě 12/15 ;))

S-hejvi řekl(a)...

boty jsou krásné, dobře jsi vybrala!:)

Okomentovat