Tablo

Ahoj :)
Jak už název napovídá, dneska jsme se třídou fotili fotky na tablo.
Nejdřív to vypadalo tak, že se tam vůbec nedostanu. Protože chvilku po tom, co jsem zveřejnila nedělní článek, jsem si zvrtla kotník. Původně jsem myslela, že to bude zlomený, protože mi v tom dvakrát křuplo. Ale nakonec mi včera v nemocnici řekli, že je to "jen" výron.
Obávala jsem se, abych nedostala sádru. Přece jenom měsíc před maturitou to není super. Ale nakonec jsem vyvázla pouze s ortézou a berlemi. Pár dní se nepodívám do školy a bude všechno hned OK ;).
Bylo mi celkem jedno, že to bolí a štípe. Hlavně mi šlo o to, že se dneska mělo fotit tablo a já jsem se tam neměla jak dostat. Jít na zastávku pěšky, jet tramvají a pak ještě pěšky od zastávky se mi vážně nechtělo, a těžko říct, jestli bych to zvládla. Takže včerejší den byl ve znamení sehnání odvozu. Nakonec mi to mamka zařídila a na focení jsem se dostavila.
Opravdu jsem ráda, že jsem tam byla. Mám tu třídu ráda a s děckama jsem si užila spoustu srandy. Nějaké fotky už jsem viděla, na všech vypadám nečekaně strašně :D. Musel by jich nafotit tak 200, abych byla alespoň s jednou spokojená. A to nás slečna pěkně nalíčila. Jenomže já se neumím smát. Příjde mi to hrozně umělé, takže se směju málo :(.
Bála jsem se, že mě ta noha bude bolet, ale byla jsem nadopovaná práškama, takže si myslím, že to zažiju teprve až zítra :D.

Přeju hezký zbytek večera :)

7 komentářů:

Naty řekl(a)...

Tak snad se ti ta noha brzo uzdraví, jinak ohledně toho kelímku. Já má akné jenom na čele, takže jsi to vždycky rozmažu po celém čele, ale ty můžeš zkusit obojí..Ale co opravdu zabírá na akné je konopná mast, hodně mi pomohla. Jednou ji mamka donesla z práce od jedné paní, která jí vyrábí k lékařským účelům a já si od začátku nemohla zvyknout na ten pach..Pak už to bylo v pohodě, jestli máš exémy apod tak ti to na to taky pomůže...Nevím jestli jsi taky zkoušela sudokrém, ten je taky dobrý..:)

Rikkina řekl(a)...

Taky reklamy normálně ignoruju nebo mažu. Ale když přijdeš na blog a po dlouhé době vidíš tolik komentářů a všechny jsou to spamy, tak toho už je moc. :) Potom člověk nemá ani náladu hledat, jestli alespoň jeden není nějaký normální, na který by se dalo odpovědět a který by potěšil. :)

Jinak blogspot mám někdy v budoucnu asi v plánu, až mě blog a lidi na něm opravdu naštvou. Ale prý je tady složité nastavení a podobně, tak z toho mám trošku strach. :D

Rikkina řekl(a)...

Jinak abych se taky vyjádřila k tvému článku. :)

Na jaké téma budete mít tablo? :) A s tou nohou mi je tě líto. :( Kor v tomhle debilním (pardon) počasí.. Jednou je teplo, najednou sněží, další den to roztaje a další den to zmrzne a zase sněží..

Ekko řekl(a)...

Ahoj,
Souhlasím s tebou že peggy dělá hezké vlasy ale jediné co mě u ní trochu vadí je to že vlasy jsou trochu umělé.Mám ráda přirozenost ale peggy dělá suprový krátký vlasy.To se musí nechat uznat.
A děkuji za koment na mém blogu :)

Unknown řekl(a)...

ahoj, zkoušla jsem si dělat i blogspot.cz protože mi přijde, že na blog.cz jsou už převážně jen mladší :) ale nevím jak se to na blogspotu všecko nastavuje :) kdyby si byla ochotná mi pomoc :) tak odepiš na ten můj blog http://katiechip.blog.cz/

Ame řekl(a)...

proč se tu nikdy nedozvím něco nového, co ještě nevím? :( :D

Lucy Enne řekl(a)...

Protože jsi jedna z mých nejlepších kamarádek a všechno víš jako první? :D

Okomentovat